30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Αξιολόγηση της χρήσης του iDNA PGx CNS στην κλινική πράξη: Μια ανάλυση μελέτης περιπτώσεων (case series) ασθενών με Μείζων Καταθλιπτική Διαταραχή.

Η εταιρεία μας συμμετείχε στο 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής το οποίο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε στις 29 Μαίου 2022.

Έγινε δημοσίευση ανάρτησης (poster) από τον Δρ Γκούβα Νικόλαο, MD ψυχίατρο & Πρόεδρο Κλάδου Πληροφορικής & Καινοτόμων Τεχνολογιών ΕΨΕ, με τίτλο ” iDNA PGx CNS improves MDD treatment decisions and clinical outcomes: A patient case series analysis’’ όπου ανέλυσε αποτελέσματα από την έρευνά του σχετικά με την κλινική χρησιμότητα του Φαρμακογενετικής, μετά από από χρήση του iDNA PGx CNS στην κλινική του πρακτική.

Καταδείχτηκε σημαντική βελτίωση των κλινικών αποφάσεων έπειτα από χρήση του  Φαρμακογενετικού τεστ οι οποίες οδήγησαν στη μείωση παρενεργειών και βελτίωση της η θεραπευτικής ανταπόκρισης στη φαρμακευτική αγωγή σε ασθενείς με Μείζων Καταθλιπτική Διαταραχή.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πιστοποιούν τη χρησιμότητα του iDNA PGx CNS ως πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του σύγχρονου γιατρού.

Δείτε το poster που παρουσιάστηκε στο συνέδριο.